Kyselina citronová potravinářská 1 kg
Výhody k nákupu!
Popis
Fotografie produktů jsou ilustrační
Používá se jako přísada ke konzervaci a k ochucení ovoce, džemů, zeleniny, nápojů a sirupů. Kyselina citronová se používá jako přísada ke konzervaci a ochucení ovoce, džemů, marmelád, sirupů, nápojů a zeleniny. Zpomaluje enzymové hnědnutí ovocných plodů (např. oloupaných jablek) a destrukci vitaminu C.
Velmi dobře odstraňuje vodní kámen v kávovarech a konvicích.
Bezpečnostní upozornění
GHS07 - dráždivé látky
H319 - Způsobuje vážné podráždění očí.
P101 - Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.
P102 - Uchovávejte mimo dosah dětí.
P103 - Před použitím si přečtěte údaje na štítku.
P280 - Používejte ochranné rukavice/ochranný oděv/ochranné brýle/obličejový štít.
P305+P351+P338 - PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktníčočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte vevyplachování.
P337+P313 - Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření.
P501 - Odstraňte obsah/obal dle instrukcí na výrobku.
ČISTÍCÍ GEL NA RUCE S ANTIBAKTERIÁLNÍ SLOŽKOU JE VHODNÝ K OČISTĚ A OCHRANĚ RUKOU VŽDY, KDY NENÍ MOŽNÉ POUŽÍT VODU A MÝDLO (CESTOVÁNÍ, MĚSTSKÁ DOPRAVA, NÁKUPY A DALŠÍ). RUCE JSOU PO POUŽITÍ ČISTÉ A PŘÍJEMNĚ VONÍ. PŘÍPRAVEK OBSAHUJE 62% LIHU, COŽ GARANTUJE VYSOKOU ANTIMIKROBIÁLNÍ ÚČINNOST. Fotografie je ilustrační
149 Kč
Návod nebo jiné přílohy
Bezpečnostní list |